JULEFROKOST PR. PERSON | 695
JULEINSPIRERET TAG-SELV-BORD
Øl, vand & vin ad libitum under maden indtil 21.30
TILVALG | +400
FRI COCTAILBAR
Inkluderer også øl, vand, vin & speed drinks
22.00 – 02.00
BOOK NU!
TLF: 98 10 33 05 | BOOKING@HELMUTHAALBORG.DK
HELMUTHS JULEBUFFET
FORRET
Klassiske marinerede sild med hjemmerørt karrysalat, løg & capersbær
Rødbedegravet laks med sprød sennep og peberrod
Sprødstegt vesterhavsfisk med hjemmerørt remoulade
Smilende æg med søkogte håndpillede rejer & hjemmerørt mayonnaise
Røget dyrekølle med friterede capers, ristede nødder & mandarinvinaigrette
Andeleverpaté med syltede rødløg og sprøde cornichoner i vol-au-vent
Lune tærter med pocheret hønsekød & asparges i aspargesvelouté
HOVEDRET
Fyldt kalkunbryst med kalkun jús
Andelår fra gråand pocheret i appelsin & nellikke med portvinssauce
Langtidsstegt oksespidsbryst med jule-rub
Grov pommes puré med vinterurter & brunet smør
Vinterens sprøde rødder stegt med honning- og salviesirup
Haricot verts med ristede vandkastanjer, tranebær & blodappelsinvinaigrette
Grønkåls kimchi med æbler, sprød bacon & sort peber
Variation af den klassiske Waldorfsalat med hjertesalat og ristet endive
DESSERT
Den klassiske ris a la mande med kraftig kirsebærsauce tilsmagt med mørk rom