JULEFROKOST PR. PERSON | 695

JULEINSPIRERET TAG-SELV-BORD

Øl, vand & vin ad libitum under maden indtil 21.30

TILVALG | +400

FRI COCTAILBAR

Inkluderer også øl, vand, vin & speed drinks
22.00 – 02.00

BOOK NU!

TLF: 98 10 33 05 | BOOKING@HELMUTHAALBORG.DK

HELMUTHS JULEBUFFET

FORRET

  • Klassiske marinerede sild med hjemmerørt karrysalat, løg & capersbær

  • Rødbedegravet laks med sprød sennep og peberrod

  • Sprødstegt vesterhavsfisk med hjemmerørt remoulade

  • Smilende æg med søkogte håndpillede rejer & hjemmerørt mayonnaise

  • Røget dyrekølle med friterede capers, ristede nødder & mandarinvinaigrette

  • Andeleverpaté med syltede rødløg og sprøde cornichoner i vol-au-vent

  • Lune tærter med pocheret hønsekød & asparges i aspargesvelouté

HOVEDRET

  • Fyldt kalkunbryst med kalkun jús

  • Andelår fra gråand pocheret i appelsin & nellikke med portvinssauce

  • Langtidsstegt oksespidsbryst med jule-rub

  • Grov pommes puré med vinterurter & brunet smør

  • Vinterens sprøde rødder stegt med honning- og salviesirup

  • Haricot verts med ristede vandkastanjer, tranebær & blodappelsinvinaigrette

  • Grønkåls kimchi med æbler, sprød bacon & sort peber

  • Variation af den klassiske Waldorfsalat med hjertesalat og ristet endive

DESSERT

  • Den klassiske ris a la mande med kraftig kirsebærsauce tilsmagt med mørk rom

MULIGE DATOER:

19 NOV | 20 NOV | 26 NOV | 27 NOV | 03 DEC| 04 DEC | 10 DEC | 11 DEC | 17 DEC | 18 DEC 

DØRERNE  ÅBNER KL. 18.30
DJ FRA KL. 21.30 – 03.00

BOOK BORD

COCKTAILBAR UD-AF-HUSET

ET OPLAGT VALG TIL JULEFROKOSTEN