JULEFROKOST PR. PERSON | 595

STORT JULEINSPIRERET TAG-SELV-BORD

Øl, vand & vin ad libitum under maden indtil 21.30

TILVALG | +400

FRI COCTAILBAR

Inkluderer også øl, vand, vin & speed drinks

22.00 – 02.30

JULEMENU

1. servering

  • Pankopaneret Vesterhavsfisk & citron

  • Søkogte rejer & æg

  • Gravad laks, sennep & rug

  • Modnet sild, rødløgscrudité & karrycreme

  • Fransk løgtærte, landskinke & syltede tomater

  • Rørt kyllingesalat

  • Friskbagt rugbrød & surdejsbrød fra Helmuths eget bageri

2. servering

  • Grønsalat med mormordressing

  • Grønkålssalat, nødder, appelsin & vinaigrette

  • Griseskank & knuste flæskesvær

  • Rosastegt okseculotte

  • Confiteret and, pure & bagt selleri

  • Stegte kartofler rosmarin & andefedt

  • Rørt kartoffelpuré

Serveres ved bordet

  • Ris a la mande med kirsebær & orange

MULIGE DATOER:

15 NOV | 16 NOV | 22 NOV | 23 NOV | 29 NOV | 30 NOV | 06 DEC | 07 DEC | 13 DEC | 14 DEC | 20 DEC | 21 DEC

VELKOMSTDRINKS 18.30
DJ SPILLER 21.30 – 03.00

BOOK BORD

COCKTAILBAR UD-AF-HUSET

ET OPLAGT VALG TIL JULEFROKOSTEN

SE MERE