Se efter ikonet i menuen

HELMUTHS LIVRETTER | Fredag – lørdag

VÆLG 3 LIVRETTER | 198

EKSTRA LIVRET PR. STK | 50

Vores livretter serveres som mindre portioner, som tilsammen udgør et fuldt måltid. Alle retter – undtagen desserten – serveres samtidig til hele bordet.

Ved selskaber over 8+ personer, kontakt os på tlf. eller mail.

Tempereret laks med purløgsmayo, grillet citron & sprøde urter

Carpaccio af dansk oksefilet med parmesan, pinjekerner, lime & salat

Helmuths Cæsarsalat med confiteret kylling, agurk, parmesan, cæsar dressing, croutoner & semi dried tomater 

Kan laves som 

Spinatsalat med hvedekerner, hytteost, saltmandler, granatæble & citrusvinaigrette

Grillet blomkål med ristede nødder & purløgsolie 

Helmuths roast med grove fritter, estragoncreme & bordelaise

”Kylling i karry” med ris, sprødt kyllingeskind & cashewnødder

Rørt tatar af friskhakket dansk okse, sprøde chips, urtesalat & grove fritter

  Kan laves som 

Pappardelle pasta med tigerrejer i cremet citrus sauce

Glaseret svinekæbe med kartoffelmos, tørrede blåbær & ristede hasselnøddeflager

Svampe speltotto med mascarpone & parmesan

Fish & Chips med sauce tartare

DESSERT

Brownie med hindbærcreme | +65

HELMUTH MENU | Fredag & lørdag

PR. KUVERT | 298

ØL, VAND & VIN AD LIBITUM TIL MENUEN | 200

7 serveringer
Vores menu tager udgangspunkt i årstidens bedste råvarer og skifter ca. hvert kvartal. Menuen serveres som casual dining ad 4 omgange; Snacks, forretter, hovedret & desserter. Skal bestilles af hele bordet.

Snacks
Saltede snacks

Forretter
Vesterhavsfisk & ærter
Tatar & chips
Confiteret kyllingesalat 

Hovedret
Ribeye, løg, brændte rødder, etsragoncreme, bordelaise & grove fritter 

Desserter
Citron & sprødt

Brownie, hindbær & karamel

SELSKABER | 8 personer +

På Helmuth er I et selskab, når I er 8 personer eller derover. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige personale klar til at tage imod jer. For at både I, vi og vores andre gæster skal få så god en oplevelse som muligt, skal selskaber bestille vores Helmuth menu.

Onsdag & torsdag

Ved selskaber på 8 personer +, onsdag & torsdag er du velkommen til at kontakt os på 98 10 33 05 eller booking@helmuthaalborg.dk

BOOK BORD