NÅR LIVET SKAL FEJRES

Hos Helmuth elsker vi fester, og uanset om du skal fejre fødselsdag, barnedåb, bryllup eller noget helt fjerde, kan du gøre det hos os. Vores smukke lokaler i den gamle bankbygning på Boulevarden rummer op til 130 siddende gæster, og her vil vores dygtige personale sørge for smilende betjening og opmærksomhed på jeres behov, så I bare kan slappe af og nyde hinandens selskab i denne særlige anledning.
Vi kan imødekomme de fleste ønsker, hvad angår menu, og vi kan op- og nedjustere i vores madløsninger, så det passer ind i lige netop jeres budget.

Er I et mindre selskab på mellem 25 og 34 personer, er det muligt at leje ’Glasburet’, som er et separat lokale der kan lukkes af. Kontakt os her og hør mere om mulighederne til dit næste arrangement.
Holder du festen derhjemme? Så lad os komme til dig – læs mere om vores cocktailbar ud-af-huset lige her.

HELMUTH COCKTAILBAR UD AF HUSET

Bemærk at priserne er inklusiv moms! I disse priser kommer vi med 4-5 forskellige cocktails, som I får lov at vælge fra vores cocktailkort. Udover vores cocktails medbringer vi altid sjusser i form af gin+tonic/lemon, rom/cola, vodka+juice/Red Bull etc. I får altså et cocktailkort, som er tilpasset jeres behov.

De anførte priser gælder FRI bar i både cocktails og sjusser i 4 timer (tidspunktet vælger I selv). Skulle I få lyst til 1 time eller 2 ekstra på aftenen, bliver vores bartender gerne længere mod en merpris på 75 kr. pr. Person pr. time (beregnet ud fra det bookede antal gæster dog minimum 1500 kr. inklusiv moms)

Vi kommer og stiller baren op en time før start, medmindre andet er aftalt på forhånd, således alt er klart til tiden. Vi medbringer ALT, der skal bruges, og når vi går, tager vi alt med os igen.

Referencer:
Porsche – COOP – Ferrari – Magasin – Triumph International (Sloggi) – Estée Lauder – Louis Poulsen – Deloitte – Netcompany – Dansk Magazine – Gorrissen/Federspiel – Steve Madden – Aller – Viaplay – Billetlugen – Red Bull – Pernod Ricard – DJØF – Ole Lynggaard – TechBBQ – Stenstrup Juveler – IKEA

SE PRISLISTE
BOOK VORES COCKTAILBAR

BARNEDÅB OG BRUNCHBUFFET

Skal du holde barnedåb i Aalborg? Slip for besværet og hold den hos os – så sørger vi for lækker mad og god service i smukke omgivelser, så I kan nyde dagen sammen. En barnedåb er nemlig en særlig begivenhed, der fortjener at blive fejret med stil og kærlighed.
Vores overdådige brunchbuffet er den perfekte måde at samle dine kære og fejre den lille ny i jeres liv på en afslappet og festlig måde. I har naturligvis mulighed for at sætte et personligt præg på dagen ved at pynte op som I ønsker, så dagen kan blive endnu mere festlig.

Vores brunchbuffet rummer noget for hele familien – og er inklusiv drikkevarer ad libitum, herunder bobler, specialkaffe, te, juice og meget mere.
Se priser samt eksempler på menu her.
For forespørgsler på booking, kontakt os her.

HELMUTH COCKTAILKURSUS

Et cocktailkursus for jeres virksomhed er en sjov og uhøjtidelig aktivitet, der styrker det sociale sammenhold blandt de ansatte. Der er mulighed for både at afholde cocktailkursus på Helmuth uden for vores normale åbningstider eller på jeres virksomhed.

Vores cocktailkursus er bygget op således:

3 cocktails pr. person. Varighed ca. 2 timer alt afhængig af antallet af deltagere.

Hver deltager kommer op og laver første cocktail. Ca. 2-4 personer ad gangen.

Når alle har været igennem første cocktail, får I lidt tid til at hygge med de cocktails, I har lavet i ca. 10 min., inden vi fortsætter til næste cocktail.

Cocktailkursus med 3 cocktails:
350 kr. pr. person

Minimum 16 personer i huset (afholdes i tidsrummet 16:00- 18:00)
Minimum 35 personer ud af huset (+ eventuelt kørselstillæg)

BOOK VORES COCKTAILKURSUS HER

HELMUTH POLTERABEND

Et cocktailkursus til dit polterabend er en rigtig sjov aktivitet, der er med til enten at sætte gang i en rigtig god dag eller starte aften helt perfekt. Der er mulighed for både at afholde polterabend cocktailkursus på Helmuth uden for vores normale åbningstider, hjemme ved dig privat eller på andre locations du har råderet over til anledningen.

Vores polterabend cocktailkursus er bygget op således:

2-3 cocktails pr. person. Varighed ca. 2 timer alt afhængig af antallet af deltagere.

Først får bruden eller gommen selv lov til at lave 2 cocktails på egen hånd med jer som tilskuere.

Hver deltager kommer op og laver første cocktail. Ca. 2-3 personer ad gangen.

Når alle har været igennem første cocktail, får I lidt tid til at hygge med de cocktails, I har lavet i ca. 10 min., inden vi fortsætter til næste cocktail.

Polterabend cocktailkursus med 3 cocktails:
350 kr. pr. person

Minimum 16 personer i huset (afholdes i tidsrummet 16:00- 18:00)
Minimum 35 personer ud af huset (+ eventuelt kørselstillæg)
BOOK DIT POLTERABEND ARRANGEMENT HER

FREMGANGSMÅDE

  • Vi starter med at dufte/smage de forskellige varianter helt rene.

  • Gin: Vi smager derefter med den type tonic, der passer bedst til. Derefter tilsættes garniture (appelsinskal, citronskal, agurk, peber el. lign., der passer bedst sammen med, så man kan fornemme forskellen med og uden garniture.

  • Whiskey & rom: Vi smager dem derefter tilsat en anelse vand/isterninger. Derefter tilsættes garniture (appelsinskal, citronskal el. lign., der passer bedst sammen med, så man kan fornemme forskellen med og uden garniture.

  • Dernæst vil bartenderen lave en cocktail baseret på den pågældende variant, så I får en smagsprøve på, hvordan den fungerer med endnu flere smagsnuancer.

Som en fordel er det derudover muligt for deltagerne efterfølgende, at købe de forskellige varianter til priser, der er lavere end butikkernes efter arrangementet.

350 kr. pr. person

Minimum 16 personer i huset (afholdes i tidsrummet 16:00- 18:00)
Minimum 35 personer ud af huset (+ eventuelt kørselstillæg)

BOOK VORES SMAGNINGER HER

HELMUTH SMAGNINGER

Der er mulighed for både at afholde diverse smagninger på Helmuth uden for vores normale åbningstider eller til jeres private arrangement.

Vi kommer ud med alt, der skal bruges, så I skal ikke tænke på noget. Vi smager på 4 forskellige slags. Vi går op i, at vores smagninger er anderledes og så spændende for deltagerne som muligt.

 

Ginsmagning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en forkærlighed for gin på Helmuth. Gin har været populært længe, og der er ikke noget, der tyder på, det stopper lige foreløbig! Gin er nemlig én af de former for spiritus, der har flest anvendelsesmuligheder – specielt pga. det store udvalg af forskellig tonic og garniture, der findes.

Whiskeysmagning

Whisky har altid været og er stadig populært at drikke – især for det mandlige køn. Traditionelt bliver mange kvinder skræmt væk af whisky og whiskysmagninger, og det er en skam. Derfor afholder vi whiskysmagninger anderledes end de fleste.

Romsmagning

Rom har altid været og er stadig populært at drikke – især for det mandlige køn. Traditionelt bliver mange kvinder skræmt væk af rom og romsmagninger, og det er en skam. Derfor afholder vi romsmagninger anderledes end de fleste.

BURET / PRIVATE DINING

Buret på Helmuth er til for jer, der ønsker at sidde i mere private rammer. Buret er udstyret med en skydedør i glas samt melerede, sorte gardiner, der kan trækkes for, hvis det ønskes.

For at booke buret på Helmuth skal I minimum være 25 og max 34 personer.

Kontakt os for booking af buret eller for at høre nærmere om dets anvendelsesmuligheder til dig og dit selskab.