SKAL DU HOLDE JULEFROKOST I AALBORG ?

Så er julefrokosten på Helmut det oplagte valg. Julen er tiden, hvor vi samler venner, familie og kolleger til en uforglemmelig aften. Uanset om du skal holde firmajulefrokost eller julefrokost med alle vennerne, er vi stedet hvor kulinariske oplevelser forenes med uforlignelig feststemning i smukke omgivelser.

FIRMAJULEFROKOST I AALBORG MED ALT INKLUDERET

Julefrokosten på Helmut byder på velkomstdrink, juleinspireret menu samt drikkevarer ad libitum!

Vores menu er omhyggeligt sammensat for at tilfredsstille alle smagsløg – og tilbydes også vegetarisk. Vi serverer en juleinspireret menu med afsæt i sæsonens bedste råvarer, og krydrer den med et moderne twist. Til maden kan I nyde fri bar i fadøl, soft drinks og 17 nøje udvalgte vine, herunder bobler samt alkoholfri alternativer – til julefrokosten på Helmut er der noget for alle.

Skal aftenen være ekstra festlig, er det muligt at tilvælge fri cocktailbar i vores prisvindende cocktails. Helmut er desuden hjemstedet for den berømte Graffiti Cocktail, og for en gennemført firmajulefrokost kan vi derfor tilbyde velkomstdrinks med lige netop jeres logo*.

BOOK NU!

TLF: 98 10 33 05 | BOOKING@HELMUTHAALBORG.DK

JULEFROKOSTEN PÅ HELMUT BYDER PÅ

Velkomstdrink

Juleinspireret menu (mulighed for vegetarisk menu ved forudbestilling)

Øl, vand & vin ad libitum (3 timer)

Cocktails ad libitum ved tilvalg

Professionel DJ fra 21:30 til 03

KUVERTPRIS | FRA 636

Prisen er ekskl. moms.

Se mulige datoer og priser her 

*Graffiti Cocktails med firmalogo kan tilvælges på forespørgsel. Skriv til booking@helmuthaalborg.dk for at opgradere jeres velkomstdrink til logococktails med lige netop jeres firmalogo på! Laves også alkoholfri.

EN FESTLIG JULEFROKOST I HJERTET AF AALBORG

Helmut er placeret i hjertet af Aalborg, tæt på banegården, gode overnatningsmuligheder og det pulserende byliv. Du finder os på Boulevarden 28, hvor vi har til huse i smukke, nyrenoverede lokaler i den gamle bankbygning midt på Boulevarden – tæt på livet og historien i Aalborg.

Julefrokost på Helmut er synonym med god mad, kulørte cocktails og uforlignelig feststemning. Vores professionelle DJs, dygtige bartendere og servicemindede personale, søger for at give jer en mindeværdig aften.

Lad os danne rammerne om en uforglemmelig julefrokost i Aalborg!

Book allerede nu via booking@helmuthaalborg.dk eller ring til 98103305

MULIGE DATOER OG PRISER (UDEN/MED FRI COCKTAILBAR)

15 & 16 NOVEMBER  |  795 / 1195

22 & 23 NOVEMBER  |  895 / 1295 

29 & 30 NOVEMBER  |  895 / 1295

06 & 07 DECEMBER  |  895 / 1295 

13 & 14 DECEMBER  |  795 / 1195 

Priserne er inkl. moms.

DØRERNE  ÅBNER KL. 18.15
DJ FRA KL. 21.30 – 03.00

COCKTAILBAR UD-AF-HUSET

ET OPLAGT VALG TIL JULEFROKOSTEN