CASUAL DINING – SOCIAL DRINKING

SÅ ENKELT KAN KONCEPTET BAG HELMUTH BESKRIVES

Helmuth Bar & Kitchen er hverken en cafe eller en restaurant. Det er meget mere end det. Vi byder dig indenfor til et smagfuldt indrettet moderne spisehus med en pulserende stemning krydret med en inspirerende cocktailbar, du ikke har lyst til at skulle hjem fra. Hvad enten du besøger Helmuth til brunch, aftensmad eller fest, vil du altid opleve en afslappet stemning og et personale, der vil yde deres bedste for, at du og dit selskab får en fantastisk oplevelse.

AFTENSMAD PÅ HELMUTH

MENUKORT MED INSPIRATION FRA HELE VERDEN

Vores menukort består af en række mindre livretter med inspiration fra hele verden. Ideen er, at du selv sammensætter din mad og har mulighed for at smage flere forskellige retter. Ønsker du at få en menu, hvor retterne er sammensat af køkkenet, kan du også det. Vi kalder det casual dining, fordi vi selv værdsætter de uformelle rammer til en hyggelig aften i byen med vennerne, familien, kollegaerne eller samarbejdspartnerne.

Vi serverer vores livretter på én gang til hele bordet, som du kender det fra social dining – forskellen er blot, at du selv vælger, om du vil dele retterne ved bordet eller nyde dem individuelt. Når I som selskab bestiller vores Helmuth menu, serveres den ad 4 omgange.

COCKTAILS & DRINKS

NØJE UDVALGT SORTIMENT

På Helmuth tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af øl, vin, spiritus, champagne og cocktails. Helmuth er og skal altid være synonym for kvalitet. Derfor indeholder vores drinkskort også udelukkende produkter fra de allerbedste producenter. Vi har et særdeles bredt udvalg af især gin, whisky og rom. Vores cocktailkort byder på en række Helmuth signaturcocktails, som kun fås hos os; vi producerer nemlig flere af vores sirupper selv for at være sikre på at få lige netop den smag og kvalitet, vi ønsker. Vores cocktails er kreeret ud fra visionen om, at vi ikke er som alle andre – og det garanterer vi, du kan smage!

HELMUTH UD AF HUSET

LIGE DER, HVOR DU ØNSKER

Hvis du ønsker at forkæle dit selskab med en oplevelse ud over det sædvanlige så kontakt os og hør alle mulighederne for at få vores mad og cocktailbar lige dér, hvor du ønsker. Vi er specialister i arrangementer ud af huset, og når du bestiller os, får du og dine gæster leveret Helmuth direkte til døren. Du behøver ikke tænke på det mindste, vi medbringer ALT.

HELMUTH TAKE-AWAY

DET ENESTE, DU SKAL TÆNKE PÅ, ER ISTERNINGER

Du har mulighed for at købe flere af vores cocktails tappet på patentflasker i forskellige størrelser. På den måde slipper du for selv at skulle købe alverdens ingredienser og bruge tid på at shake, mens du har gæster. Det eneste, du skal tænke på, er isterninger – og dem kan vi endda også sørge for.

Vil du servere de bedste gin & tonics til dine gæster? Kig forbi Helmuth og vælg mellem intet mindre end 30 forskellige slags gin og 5 forskellige slags tonic. Vi tilbyder færdiglavede pakker til fordelagtige priser bestående af de varianter, der passer allerbedst sammen. Vi giver samtidig gode råd til valg af garniture, der er lige så vigtig for at fremhæve alle smagsnuancerne.

MÆRK STEMNINGEN

HELMUTH PLAYLISTEN

KOM & VÆR MED

EVENTS PÅ HELMUTH

Vi elsker at afholde events. På Helmuth har du mulighed for at deltage i en lang række stemningsfyldte begivenheder.

SE KOMMENDE EVENTS

DEL DIN OPLEVELSE MED OS! #helmuthaalborg