SKRÆDDERSYET LØSNING

Helmuth tilbyder mange forskellige muligheder, uanset om I er en mindre eller større virksomhed. Vi har stor erfaring i at skræddersy ud af huset løsninger til virksomheder, og vi glæder os til at besøge netop jeres virksomhed og give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Det er muligt at leje Helmuth for jer selv, hvis I ønsker et firmaarrangement. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne. Vores max kapacitet er 130 siddende gæster på Helmuth, og vi kan også levere både mad og cocktailbar ud til jeres virksomhed alt afhængig af hvilken løsning, der passer jer bedst.

Vi kan imødekomme de fleste ønsker, hvad angår menu, og vi kan op- og nedjustere i vores madløsninger, så det passer ind i lige netop jeres budget. Kontakt os for at finde en løsning, der passer til jeres behov.

HELMUTH COCKTAILBAR

SE PRISLISTEN HER

Bemærk at priserne er inklusiv moms! I disse priser kommer vi med 4-5 forskellige cocktails, som I får lov at vælge fra vores cocktailkort. Udover vores cocktails medbringer vi altid sjusser i form af gin+tonic/lemon, rom/cola, vodka+juice/Red Bull etc. I får altså et cocktailkort, som er tilpasset jeres behov.

De anførte priser gælder FRI bar i både cocktails og sjusser i 4 timer (tidspunktet vælger I selv). Skulle I få lyst til 1 time eller 2 ekstra på aftenen, bliver vores bartender gerne længere mod en merpris på 75 kr. pr. Person pr. time (beregnet ud fra det bookede antal gæster dog minimum 1500 kr. inklusiv moms)

Vi kommer og stiller baren op en time før start, medmindre andet er aftalt på forhånd, således alt er klart til tiden. Vi medbringer ALT, der skal bruges, og når vi går, tager vi alt med os igen.

Referencer:
Porsche – COOP – Ferrari – Magasin – Triumph International (Sloggi) – Estée Lauder – Louis Poulsen – Deloitte – Netcompany – Dansk Magazine – Gorrissen/Federspiel – Steve Madden – Aller – Viaplay – Billetlugen – Red Bull – Pernod Ricard – DJØF – Ole Lynggaard – TechBBQ – Stenstrup Juveler – IKEA

BOOK VORES COCKTAILBAR HER

HELMUTH COCKTAILKURSUS

Et cocktailkursus for jeres virksomhed er en sjov og uhøjtidelig aktivitet, der styrker det sociale sammenhold blandt de ansatte. Der er mulighed for både at afholde cocktailkursus på Helmuth uden for vores normale åbningstider eller på jeres virksomhed.

Vores cocktailkursus er bygget op således:

3 cocktails pr. person. Varighed ca. 2 timer alt afhængig af antallet af deltagere.

Hver deltager kommer op og laver første cocktail. Ca. 2-4 personer ad gangen.

Når alle har været igennem første cocktail, får I lidt tid til at hygge med de cocktails, I har lavet i ca. 10 min., inden vi fortsætter til næste cocktail.

Cocktailkursus med 3 cocktails:
350 kr. pr. person

Minimum 16 personer i huset
Minimum 35 personer ud af huset

BOOK VORES COCKTAILKURSUS HER

FREMGANGSMÅDE

  • Vi starter med at dufte/smage de forskellige varianter helt rene.

  • Gin: Vi smager derefter med den type tonic, der passer bedst til. Derefter tilsættes garniture (appelsinskal, citronskal, agurk, peber el. lign., der passer bedst sammen med, så man kan fornemme forskellen med og uden garniture.

  • Whiskey & rom: Vi smager dem derefter tilsat en anelse vand/isterninger. Derefter tilsættes garniture (appelsinskal, citronskal el. lign., der passer bedst sammen med, så man kan fornemme forskellen med og uden garniture.

  • Dernæst vil bartenderen lave en cocktail baseret på den pågældende variant, så I får en smagsprøve på, hvordan den fungerer med endnu flere smagsnuancer.

Som en fordel er det derudover muligt for deltagerne efterfølgende, at købe de forskellige varianter til priser, der er lavere end butikkernes efter arrangementet.

350 kr. pr. person

Minimum 16 personer i huset
Minimum 35 personer ud af huset

BOOK VORES SMAGNINGER HER

HELMUTH SMAGNINGER

Der er mulighed for både at afholde diverse smagninger på Helmuth uden for vores normale åbningstider eller på jeres virksomhed.

Vi kommer ud med alt, der skal bruges, så I skal ikke tænke på noget. Vi smager på 4 forskellige slags. Vi går op i, at vores smagninger er anderledes og så spændende for deltagerne som muligt.

Ginsmagning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en forkærlighed for gin på Helmuth. Gin har været populært længe, og der er ikke noget, der tyder på, det stopper lige foreløbig! Gin er nemlig én af de former for spiritus, der har flest anvendelsesmuligheder – specielt pga. det store udvalg af forskellig tonic og garniture, der findes.

Whiskeysmagning

Whisky har altid været og er stadig populært at drikke – især for det mandlige køn. Traditionelt bliver mange kvinder skræmt væk af whisky og whiskysmagninger, og det er en skam. Derfor afholder vi whiskysmagninger anderledes end de fleste.

Romsmagning

Rom har altid været og er stadig populært at drikke – især for det mandlige køn. Traditionelt bliver mange kvinder skræmt væk af rom og romsmagninger, og det er en skam. Derfor afholder vi romsmagninger anderledes end de fleste.

BURET / PRIVATE DINING

Buret på Helmuth er til for jer, der ønsker at sidde i mere private rammer. Buret er udstyret med en skydedør i glas samt melerede, sorte gardiner, der kan trækkes for, hvis det ønskes.

For at booke buret på Helmuth skal I minimum være 25 og max 34 personer.

Kontakt os for booking af buret eller for at høre nærmere om dets anvendelsesmuligheder til jeres virksomhed.